Eilen en ehtinyt kuin pari kertaa askeltaa varttitunnin. Olohuone on kaaoksessa: noin 1500 kirjaa luokiteltuina lattialla ja uudet kirjahyllyt tulossa tänään…

Nyt työt ja kotimyllerrykset vaativat aikani, niin etten usko loppuviikosta ehtiväni treenipäiväkirjan pitoon. Kerron siis vain yleiset suunnitelmat:

sauvalenkille saatan ehtiä tänään ja huomenna, tuskin perjantaina. Kahvakuulatreenipaikka siirtyi eteiseen, mutta mahtuu sielläkin. Todennäköisempiä teen lyhyempiä treenispurtteja. Viikonloppuna yritämme ehtiä ainakin yhdelle patikointireissulle.

Se varsinainen innostuksen kohteeni tällä hetkellä on kiinalainen shamanistinen tiikeri-qiqong. Tuota shamanistista ei kannata järkkyä, kyse on siis ikivanhasta parantajaperinteestä. Tilasin joku aika sitten kirjan „Vital Breath of the Dao – Chinese Shamanic Tiger Qigong – Laohu Gong“, jonka on kirjoittanut Mestari Zhongxian Wu, sekä Laohu Gong DVD:n.Olen haaveillut tästä kirjasta jo sen ilmestymisestä lähtien (viime vuonna), mutta kuulostellut itseäni, että onko tämä nyt SE juttu, jonka haluan „taistelu“lajikseni valita? Olenhan aikidon ja tai chin alkeita jo kokeillut, ja tai chi -kirjoja mulla on ennestään. Nyt kun selaan kirjaa, tiedän, että tämä se on. Tästä tulee se kahvakuulatreenien täydentäjä, jota aion harrastaa loppuelämäni (terveystavoitteenihan oli elää 96-vuotiaaksi täysissä ruumiin ja sielun voimissa).

Kiinnostuneille löytyy lisää aiheesta täältä:
http://www.dragondoor.com/articler/mode3/357/
_________________

Mainokset