Lämmittelyvenytyksiä sekä lantion ja jalkojen venytyksiä Supervenyttely-kirjan ohjeilla.  1 tunti

Eläimen vaistoni tai ihmisen intuitioni tai looginen ja rationaalinen pääni  sanoo minulle, että kaikkein parhaiten edesautan Operaatio Tiimalasia tarttumalla lymfaongelmiini ja ns. tilanahtauteen, josta Loikkanen puhui.

Lyhyesti: koska teen istumatyötä ja koska mulla on asiaan perinnöllinen taipumus, nivusalueeni eli lonkka-suoliluu, kuten Aki seutua nimittää, on ”ahtautunut”, toisin sanoen juuri siinä kohdassa missä on kaikkein tärkein lymfakeskus, kehon nesteet eivät pääse vapaasti kiertämään.  Kun keskityn venyttämään noita kohtia, täsmävaikutan lymfaongelmiini.

Ja koska podin tänään lievää DOMSia en kahvakuulaillut, vaan keskityin hankkimaan lisää DOMSia syvävenyttelyllä.  Tohon tiimalasiksi pyrkimiseen lihaskipukierteellä  en kyllä lähde, se on pakko sanoa. Siinä ei kertakaikkiaan ole mitään järkeä!

Venytellessäni polttelin valkoisia kynttilöitä (on tärkeää että ne ovat valkoisia!) ja kuuntelin böömiläisia barokkiajan lauluja. Nyt on sellainen tunne, että pääni on kirkastunut ja kroppani virkistynyt.

Mainokset