16.6.2009

1 h pilatesta

½ h kävelyä

Kirjoitamme parhaillaan Ilkka Salmenkaidan kanssa uusiksi Laihdu ilman nälkää 1:stä, sen kolmas kokonaan uudistettu painos ilmestyy syyskuussa. Siitä innoittuneena kokeilen Atkinsin induktiota, hiilareita <20 g. Toistaiseksi vaikutelmani on: nesteet pois, mutta ruokavalio on yrps…

21.6.2009

Kestin atkinsia reilut kaksi päivää … Sitten alkoi vatsakatarri vihoitella (se on ollut iät ja ajat oireeton!) ja tuli aivan hirveä närästys. Erittäin-vhh ei siis todellakaan ole mun ruokavalioni (heh, varsinainen uutinen). Ilmeisesti se sotkee ruoansulatuselimistöni happo-emäs-tasapainon tai jotain … Treenaamiseen ei puhti riittänyt missään vaiheessa. Oloni erittäin vähähiilarisella oli tismalleen samanlainen kuin tärkkelysmässyn jälkeen: samea, tunkkainen ja vetämätön.

Tänään 1 h sauvakävelyä.

PS.

Tiedän, tiedän: Atkinsin induktio on tarkoitettu runsaasti ylipainoisille, mutta olin juuri lukenut niin paljon sen nesteitä poistavasta vaikutuksesta, että ajattelin kokeilla sen vaikutusta lymfaongelmiin. Ensimmäisenä päivänä vaikutus oli tuntuva, mutta varsinaisesti en asiaa päässyt testaamaan, koska evhh ei sopinut ruoansulatuselimistölleni(kään).

Mainokset