Kannattaa aina julkisesti sitouttaa itsensä.  Joten kun olin saanut kaalipadan muhimaan ja keittiön siivotuksi, aloitin tuon allamainitun videon vastalääkkeellä (sitä kai antidote tarkoittaa???) ja kappas, aivoissa alkoi heti kiertää veri. Sen jälkeen harjoittelin kahden käden kuulatyöntöjä (8 kg) oikean hengitystekniikan kera. Aina vain parani. Sitten  aloitin uudestaan kesken jääneen tiikeri-qigong-treenin. Sen jälkeen tein battement tenduja Chopinin valssien tahdissa.  Lopuksi tein lemppari-supervenyttelyjäni. Kaikkein ihanin on minusta nk. nukkuva joutsen, joka saksalaisissa hormonijoogalähteissä tunnetaan nimellä muslimin rukousasento.

Mieli kirkastui, kaikki kohtaamani negatiivinen energia valui kuin vesi hanhen selästä. Mieleeni tuli Paavo Haavikon runonpätkä: ”siksi on tärkeintä keskittyä harvinaisiin ja hyviin”. Piti ihan kaivaa Toukokuu, ikuinen esiin:

”Ei kohtalo eikä aika eikä / vaan sinä itse olet /hakannut päätäsi pilviin.”

”Anna ihmisten riidellä itsesi kanssa / niin kuin olisit ihminen. / Mutta älä riitele itsesi kanssa.”

Ja aika hupaisa:

”Miksi juuri rumien naisten on ikuisesti / vaellettava taivaan Autiudessa / jotta miehet saavat odottaa heitä / Helvetin riemuissa? / Pukea, napittaa, kiillottaa / kengänkärjet, / sytyttää savuke, seuraksi / sen varalta että hän tulisi jo.”

Mainokset