Taas pikkutreenejä pitkin päivää työnteon lomassa.

1.Hartiaseisontaa 5 min.

2.Parantava meditaatio (sehän siis oli poimittu Terveyden kiinalaisesta käsikirjasta)

3.Tiikeri-qigongia

kahvakuulatreeni (korkeita vetoja, heilautuksia ja työntöjä 8 ja 12 kg)

ravisteluja ja pyörittelyjä

yht. 30 min.

4. Lantion ja jalkojen supervenyttelyjä 30 min.

Mentaalitreenipuolen tilannekatsaus:

Mielentyyneys on taas haussa. Syntymälahjakseni saamaani kärsimättömyyttä on hemmetin vaikea suitsia. Mikään ei etene sellaista vauhtia kuin tahtoisin. Ja masennustakin yrittää taas pukata.

Luin juuri Pekka Herlinin elämäkerran, ja se pisti kyllä itsetutkiskelun liikkeelle. Vaikken ymmärtääkseni olekaan mikään megaluokan paskapää, niin huomasin kyllä joitakin samoja piirteitä. Esimerkiksi juuri tuo kärsimättömyys. Toinen yhteinen piirre on vaikkapa se, etten kestä ihmisiä jotka mielistelevät tai eivät uskalla sanoa suoraan ajatuksiaan. Arvostan toki lojaaliutta (se on läheisemmän kanssakäymisen ehdoton edellytys!)  mutta myös suoruutta ja itsenäisiä mielipiteitä. Mielistelijäthän usein sitten kunnostautuvat selkäänpuukottajina. Heitä on syytäkin varoa.

Herlinin herkkyys oli jonkinmoinen yllätys minulle. Toki olen pari kertaa tavannut Niklas Herlinin ja aistinut hänen suuren herkkyytensä, mutta enpä tiennyt että se ominaisuus on periytynyt isältä.

Herlinin elämäkerta on kirja, joka mietityttää todennäköisesti pitkään. Siinä on hyvin paljon elementtejä, joita voi soveltaa eri elämänalueisiin, oli sitten kyse bisneksestä, johtamistaidosta, luovuudesta tai ylipäätään elämänhallinnasta (mikä Herlinillä oli aika kontroversiaalia). Suosittelen lukemaan!

Mainokset