Kukka ”Eikö tän voisi tehdä käsipainoillakin” Laakso Marko Suomen  haastattelussa:

Mikä on tulevaisuudenvisiosi itsestäsi ja lajista 5 vuoden päästä?

Realistinen visio? Vuonna 2015 suomalaisista enää vain murto-osa hiihtää eikä kukaan ole kiinnostunut jääkiekosta, koska kahvakuulaurheilu on vallannut kaikki urheilukanavat ja -uutiset. Suomalaiset nostajat tunnetaan maailmalla vaarallisina vastustajina ja Suomi-Ruotsi-maaottelu on aina yksi vuoden kohokohdista. Toistaiseksi Suomi on ollut voittamaton, mutta koska laji on Ruotsissakin kansallisurheilun roolissa, voitot eivät tule helpolla. Myös Karjala on haettu takaisin kuula kerrallaan.

Jokaisessa kaupungissa on vähintään yksi kahvakuulaurheiluun erikoistunut seura, joissa kaikissa on tarjolla huippuluokan valmennusta. MM-kisojen karsinnat televisioidaan ja kanavat esittävät tosi tv -sarjaa The Ultimate Lifter prime time -aikaan. Useat urheiluvaatevalmistajat ovat luoneet GS-malliston, jossa on nostovaatteita myös junioreille. Sponsorit punnitsevat panostuksiaan formulan ja kuulaurheilun välillä.

Minä valmennan omalla salillani kovatasoista naisten joukkuetta, mutta en ole vieläkään pystynyt voittamaan Catherine Imesia kisoissa.

Minäkin fanitan Catherine ”Getting Comfortable with Discomfort” Imesia kovasti. Hänen otteessaan on jotakin semmoista hemmetin juurevaa ja rentoa  – ja samaan aikaan niin tiukkaa … Ja tietenkin fanitan Kukkaa!

Ja vaikka Kukka onkin valmentajani, minua ei tulla näkemään tuossa ”kovatasoisten naisten joukkueessa”. Edelleenkin multa puuttuu kisaamiseen se kaikkein olennaisin: kilpailuvietti.

Mainokset