Mulla on ollut pieniä vastoinkäymisiä treenien suhteen. Torstain jouduin kulkemaan koko päivän EKG-laitteen kanssa ja ensi viikolla toistuu sama. En saanut tehdä mitään rasittavaa vuorokauteen (jopa silittämisestä varoitettiin etukäteen ;)). Syy tutkimuksiin on korkea verenpaine. Se on myös syynä siihen, etten ole oikein kunnolla voinut tehdä hormonijoogaa. Siinä on paljon sellaisia elementtejä, joita ei suositella, jos on korkea verenpaine, ja nyt olen penkonut ja kysellyt, että miten sitä voi soveltaa. En ole tyytyväinen tähänastisiin ”tutkimustuloksiin”, sovelletun treenin jälkeen ei ole ollenkaan samanlainen olo kuin oikeaoppisesti tehdyn. Jatkan tutkimuksia ja ihmiskoetta …

Meinasin välillä jo huolestua ja masentua (pelkkä ajatuskin verenpainelääkityksestä tuntuu vastenmieliseltä). Mutta sitten päätin ottaa taas kerran niskalenkin itsestäni ja penkoa kaiken tiedon mitä löydän vaihtoehtoisesta verenpainehoidosta. Hauskasti törmään aina Eva Wahlströmiin, kun meinaan alkaa maitoilla (viime kesänä ystäväni lähetti hänen kirjansa juuri sopivaan saumaan, ja nyt huomasin haastattelun Iltalehdessä).

PS. perjantaina reipasta sauvakävelyä 50 min. Maksimisyke 140 (75%), keskisyke 125 (67%), 599 kcal.

”- Jalkojen niveltulehdus iski polviin ja pakaroihin asti. Vuoden verran en pystynyt kunnolla seisomaan tai kävelemään. Oli saavutus pystyä käymään itse ruokakaupassa. Silloinkin istuin penkille ja koetin vahvistaa edes ranteita. Kerkesi miettiä aika pahoja ajatuksia, Wahlström, 29, muisteli.

Tauti oli perua Wahlströmin tietämättään sairastamasta salmonellasta. Paluu viivästyi lisää Wahlströmin tultua raskaaksi kesken pahimpien jalkakipujen.

– Tuskallista oli.

Wahlströmin jalat eivät toimi vieläkään kunnolla, mutta hinku kehään oli valtava. Haave Lontoon olympialaisista sivuutettiin, sillä se olisi vienyt vuosia ammattilaiskehiltä.

– Se on enemmän asenteesta kuin kunnosta kiinni, Wahlström pohti jaksamista.”

Mainokset