Britanniassa tehty kyselytutkimus paljasti jälleen yhden hyvän syyn juoksutreeneille. Juoksuharrastus näkyy brittikyselyn mukaan myös seksielämän aktiivisuutena.

Tutkimuksen mukaan yksi kymmenestä juoksun harrastajasta harrastaa myös seksiä vähintään kerran päivässä. Kolme prosenttia hölkkääjistä harrasti seksiä kahdesti päivässä.

Sen sijaan joka neljäs niistä, jotka eivät harrasta juoksua, saa seksiä vain kerran kuussa tai harvemmin.

Tutkimusta varten haastateltiin tuhat juoksun harrastajaa ja tuhat harrastamatonta. Tutkimus paljasti myös, että 25 prosenttia juoksulenkeillä käyvistä briteistä pelaa lenkeillään silmäpeliä vastakkaista sukupuolta olevien hölkkääjien kanssa. Heistä suuri osa oli myös päässyt keskustelemaan näiden flirttikumppanien kanssa.

Juoksuharrastuksen ja seksin välistä yhteyttä selvitettiin brittiläisen terveysjärjestön Sue Ryder Caren tilauksesta. Järjestö halusi kartoittaa syitä, joilla innostaa ihmisiä harrastamaan juoksua. Tutkimuksesta kertoi Daily Telegraph.

Lähde: ILTALEHTI ja Daily Telegraph

No voi rähmä! Tykkään kyllä seksistä, mutta hölkkäämisestä en sitten yhtään. Mites nyt suu pannaan? Sauvakävely ei kyllä varmaankaan ole yhtä seksikästä. Sehän kuulostaakin jo dementiahiihdolta, joka on yhtä seksikästä kuin beigenväriset, kiristävät polvisukat …

Mainokset