Uusimmassa Kunto ja terveys -lehdessä on ilmestynyt artikkelini Elinasta, joka laihtui hiilaritietoisella ruokavaliolla 70 kiloa. Käy hankkimassa oma lehtesi ennen kuin se loppuu lehtipisteistä, kuten kävi edelliselle numerolle!

Otteita haastattelusta:

”Vielä kolme vuotta sitten Elina Pohto oli maastoasuun piiloutuva, maailmalle pahaa oloaan muriseva 144-kiloinen onneton nainen. Tänään hän on 70 kiloa hoikempi onnea ja rakastuneisuutta säteilevä kaunotar. Elinan paino-ongelmat ratkesivat hiilihydraattien tiukalla rajoittamisella.

Elina söi mielipahaansa. Mitä enemmän hän söi, sitä enemmän hän lihoi, ja mitä enemmän hän lihoi, sitä alakuloisemmaksi hän tuli. Suklaata kului, mutta mikään ei enää tuottanut nautintoa.

Elinan elämässä tapahtui peräjälkeen useampia traumaattisia asioita. Ensin kuoli isä; sitten sai aviomies vakavan sairauskohtauksen; pian Elina itse ajoi niin vakavan kolarin, että auto meni lunastukseen; kotona tapahtui massiivinen vesivahinko; rakas koiraystävä sairastui vakavasti. Kaikki huipentui Elinan elämän rakkaimman ihmisen sairastumiseen vuotavaan vatsahaavaan, mitä alkuun epäiltiin leukemiaksi. Kun samaan aikaan Elina vielä suoritti erikoissairaanhoitajan tutkintonsa loppuun, oli suklaan lisäksi palaa vielä oma mielenterveyskin.

– Jossakin vaiheessa lopetin puntarilla käymisen. Muistan nähneeni ainakin luvun 144 kg, ja farkkujeni koko oli 60. Kun ottaa huomioon, että olen vain 162-senttinen, olin kyllä aikamoinen hyökkäysvaunu.”

Mainokset