Kumpaakaan otsikon mainitsemaa tuotetta ei ole kuulunut vappuuni – tälläkään kertaa. Simaa olen juonut kai viimeksi joskus 15 vuotta sitten ja tippaleivistä en ole välittänyt koskaan.

Tippaleipiä oli vain mielessäni, kun pohdiskelin ovatko aivoni naisen tippaleipäaivot vai miehen putkiaivot. Eräiden väitteiden mukaan tämmöinen sukupuolijako olisi olemassa. Sillä halutaa todistella, että naiset ovat hyviä tekemään useampaa asiaa yhtä aikaa.

En usko tuohon teoriaan. Minusta naisten tapa tehdä monta asiaa yhtä aikaa johtaa vain monen asian huonoon tekemiseen. Mutta tämä mielipiteeni johtuu varmaankin siitä, että kaikkien psykologisten testien mukaan, joita netissä (varsinkin ehdottoman luotettavassa Facebookissa :P) on, mulla on miehen aivot. Eli olen siis putkiaivo?

Päivän sima oli sitten intervallihölkkä Kisahalliin, jossa treenasin kiertoharjoittelulaitteissa 3 ja 4 x 12 toistoa (laitteesta riippuen) sekä soutulaitteessa vapaata soutua. Ja ihailin nuoria voimistelijoita, jotka harjoittelivat ilmeisesti jotakin happeningiä varten pyramideja. Kaunista!

Takaisin intervallihölkkää. Aurinko paistoi.

Treenin kesto 2 h 7 min, maksimisyke 146 (78%) , keskisyke 119 (63%), 712 kcal.

Päivän toinen treenisessio:

hormoni- ja kasvojoogaa. Joogamatto ei enää haise, tuuletin sitä neljä vuorokautta parvekkeella. Ongelmia jooganharrastamiseen on viime aikoina tuonut hosuli-koira. En ole saanut aikatauluja sopimaan, että koira olisi ulkona ja mulla maha tyhjä, jotta voisin joogata …

Mainokset