Tänään lähdimme kahdeksan aikaan aamulla liikkeelle. Ajoimme läpi aamutyhjän Frankfurtin, ja olimme jo yhdeksän jälkeen Römerillä. Siellä olivat jo ensimmäiset aasialaisten turistien ryhmät (kai sitä kiirettä täytyy pitää jos neljässä päivässä kiertää Euroopan :P).

Poljimme pitkin Mainin rantaa ensin Offenbachin kautta Mühlheimiin, sitten palasimme samaa reittiä ja ajoimme Frankfurtin keskustan ohi Höchstiin ja sieltä tuttuun tapaan Niddan rantaa pitkin Nordwest-Centrumiin ja sieltä Niederurselin kautta kotiin.

Kilometrejä kertyi 79.3. Ajoaika ilman taukoja oli reilut viisi tuntia, vauhti oli enimmillään 28 km/h, mutta keskimäärin 15,5 km/h.  Maksimisyke 154 (82%), keskisyke 115 (61%; mulla oli sykemittari päällä myös taukojen aikana, se vaikutti tietysti lukemaan). Teoreettinen kulutus 2153 kcal.

Sää oli aamulla miellyttävä, päivän mittaan turhan kova helle. Jokien varsia on täällä kiva ajella, pyörätiet ovat enimmäkseen hyvässä kunnossa, maasto on tasaista ja maisemat kauniita.  Katselimme kurkia, hanhia ja joutsenia; kuuntelimme lintujen laulua ja ohi lipuvien proomujen putputusta …


Mainokset