• luutonta paistia paloina (meillä villisikaa, mutta tietysti naudanliha käy; palat saavat olla pieniä, sokeripalan kokoisia)
  • erilaisia sipuleita
  • erilaisia paprikoita
  • erilaisia rasvoja
  • paprikajauhetta
  • punapippuria
  • kuivattuja yrttejä
  • luomumuna
  • (hirssijauhoa)
  • (luomuhunajaa)

Sulatin kasarissa 1 rkl kookosöljyä, 1 rkl luomuvoita. Silppusin yhden ison salaattisipulin, yhden salottisipulin, ja yhden kokonaisen pienen valkosipulin. Kuullotin sipulit. Lisäsin teelusikallisen hunajaa ja sitten ohdakeöljyä pienen lirauksen ja oliiviöljyä isomman lorauksen. Paloittelin yhden punaisen, yhden keltaisen ja yhden oranssin paprikan, kolme pientä oranssia makeaa paprikaa, kaksi vihreää pepperonia ja yhden punaisen. Freesasin ne sipulin joukossa. Hieroin joukkoon kuivattuja yrttejä (tilliä, lipstikkaa, minttua ja sitruunamelissaa).
Heitin joukkoon lihapalat ja kypsensin niitä. En ruskistanut, jotta kasvikset eivät kärtsääntyisi. Pilkoin joukkoon kuusi kirsikkatomaattia. Sitten kaadoin kasariin tetrallisen (2 dl) tomaattisosetta. Sitten lisäsin puoli pullollista tummaa olutta.

Annoin sörsselin muhia vielä reilun tunnin. Loppuvaiheessa suurustin yhdellä kananmunalla ja ruokalusikallisella hirssijauhoa (unkarilaisessa gulassissa on perunaa ja vehnäjauhoja, ja keitto on sakeaa). Maustoin vielä paprikajauheella ja ruususuolalla.

Tarjosin tumman oluen kera.

Mainokset