Pakastettu villisika (ja riista yleensäkin) kannattaa ottaa jääkaappiin sulamaan jo edellisiltana. Lihan rakenne säilyy parempana kun se sulaa hitaasti.

Paistoin villisian ulkofileet keskilämmöllä voissa läpikypsiksi (riistaa ei yleensä jätetä veriseksi), maustoin ruususuolalla, pippurisekoituksella sekä hyppysellisellä kala jeeraa eli intian kuminaa, joka teki kivan maun pihveihin.
Lisukkeena söin vain pilkottua kurkkua, jonka päälle olin ripotellut seesamin- ja auringonkukansiemeniä.
Jälkiruoaksi pilpoin yhden kakihedelmän (se ei itse asiassa ollut vielä ihan kypsä, joten oli lohkottavissa, mutta makea ja maukas se jo oli), joukkoon heitin muutaman mantelin ja päälle reilun teelusikallisen hasselpähkinätahnaa. AHHH! Kyllä tämä karppielämä on nautinnollista!

Mainokset