• 100 g fetaa
  • vihreä paprika
  • keltainen paprika
  • 2 pientä luomuporkkanaa
  • pala kurkkua
  • pala kaalirapia
  • pikkupala inkivääriä
  • 1 rkl kuivattuja karpaloita (intiaanisokerilla makeutettu)
  • noin 5 pistaasipähkinää
  • merilevää pieni määrä silpuksi leikattuna
  • kuivattua sitruunamelissaa
  • kuivattua lipstikkaa
  • luomuoliiviöljyä

En laita tätä näytille siksi, että tämä olisi jotakin gourmetihmettä, vaan siksi, että minulta usein kysytään, miten itse syön arkisin. Tämä on hyvin tyypillinen lounaani. Kuten kuvasta näkyy, minulle on tärkeää myös se, että ruoka ilostuttaa silmää (katan aina kauniisti vaikka syön lounaani yksin). Toinen minulle hyvin tyypillinen seikka on aasialainen tapa laittaa mukaan aina jotakin pientä makean makuista. Tässä salaatissa kevyesti intiaanisokerilla makeutettuja karpaloita. Jälkiruoaksi söin maustamatonta luomujogurttia (1,5 dl) kuivatun, paloitellun viikunan (1 kpl) ja kaakaonibsien (1 rkl) kanssa.

Advertisements