Britannian painavimpana naisena tunnettu Sharon Mevsimler, 40, menehtyi viikonloppuna sydänkohtaukseen ahmittuaan pitkään salaa roskaruokaa sairaalassa.

Kaksi kuukautta sairaalassa viettänyt 285-kiloinen Mevsimler oli tiukalla dieetillä, mutta hän taivutteli perheenjäseniään salakuljettamaan sairaalaan suuria määriä muun muassa friteerattua kanaa sekä ranskalaisia, kertoo Sun.

Naiselle asennettiin alkuvuodesta panta vatsalaukkuun, minkä piti hillitä tämän syömistä. Tuota ennen neljän lapsen äiti oli viettänyt neljä vuotta kyvyttömänä nousemaan sängystä. Hengittämiseen hän tarvitsi happitankin apua.

– Hän ei yksinkertaisesti lopettanut syömistä. Selvästi hänellä oli taustalla suuria ongelmia, mutta hän ei tehnyt mitään auttaakseen itseään. Hänen vierailijansa vain pahensivat tilannetta, sairaalan lähde kommentoi lehdelle.

Surevan perheen seuraava ongelma on löytää naiselle tarpeeksi suuri arkku. Mevsimleriä ruumishuoneelle kuljettanut paari romahti naisen painosta.

Asiasta uutisoi Iltasanomat sekä DailyMailOnline

Taas malliesimerkki siitä, miten laihdutusleikkaus ei auta yhtikäs mitään, jollei ensin hoideta taustalla olevaa ahmimishäiriötä (sen sekä hormonaalisia että psyykkisiä syitä). Ja malliesimerkki myös siitä miten kaikkein rakkaimpasi saattavat hyvää tarkoittaen tehdä sinulle pahaa …

Karulla tavalla mielenkiintoinen on sairaalan edustajan kommentti: ”…hän ei tehnyt mitään auttaakseen itseään”. Hoitohenkilökunnasta kenenkään mieleen ei tullut auttaa sairaalloisen lihavaa hänen ahmimishäiriönsä hoitamisessa? Vähän niin kuin menisit sairaalaan keuhkokuumeen vuoksi, mutta siellä hoidettaisiin vain poskiontelosi.

Mainokset