• 500g luomujauhelihaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 paprika
  • 2 keltasipulia
  • kuivattuja suppilovahveroita, palsternakkaa, porkkanaa, punajuurta, varsisipulia ja valkosipulia hienoksi jauheeksi jauhettuina
  • 1 rkl kauraleseitä
  • 1 rkl maamantelia

Hienonsin silppurissa paprikan ja sipulit. Sekoitin soseen jauhelihaan. Jauhoin kuivatuotteet yleiskoneella hienoksi jauheeksi ja käytin ne ”maustekorppujauhona”. Lisäsin kauraleseet ja maamantelin sekä hyppysellisen ruususuolaa ja muutaman ripauksen trocomarea. Leivoin murekkeen (uunipellille leivinpaperin päälle). Paistoin uunissa 200 °C noin kolme varttia.

Laitoin tarjoiluvadille koristeeksi keltaista paprikaa ja porkkanaa silppuna. Lisukkeet olivat  jo murekkeessa…  Happy Halloween!