Will Brinkin videon testosika on ihana klisee :). Vastapainoksi kannattaa lukea, mitä Kukka kirjoittaa blogissaan:

Kirjoitan Varpun kanssa kirjaa. Maanantaisoturit tulee ulos huhtikuussa! Mitä enemmän treenistä kirjoitan, sitä vakuuttuneempi olen koko ajan siitä, että kahvakuulaharjoittelu (sellaisena kuin itse sen ymmärrän: eli suuret perusliikkeet, pitkät sarjat, hyvä tekniikka) on maailman terveellisintä liikuntaa. 

Kun nostetaan, nostetaan taitavasti ja OIKEIN. Tiedättekö, paino alhaalta ylös suurella liikkeellä niin, että koko lihasketju työskentelee mukana. Jalkapohjista sormenpäihin asti. Tehdään se uudestaan ja uudestaan. Sulavasti, mutta vahvasti. Jalat, bakarat, keskivartalo, kädet, mielikin .. stamina.

En ole juuri treenannut muilla painoilla sitten vuoden 2006. Joskus kannan hiekkasäkkiä, flippaan rengasta tai hivelen levytankoa, mutta hyvin satunnaisesti. Nostelen kuulaa, teen painoilla ehkä neljää liikettä säännöllisesti; treenasin kisoihin tai en.

Jos haluan tehdä jotain muuta, vaihdan välinettä. En haaskaa omaa enkä kahvakuulan aikaa hauiskääntöihin.

On korkea aika, että ”Planet Fitness” tulee tuolta testosikamaailmasta pois, ja ryhtyy treenaamaan terveellisesti. Niin kuin ihmisen on tarkoitettu harjoittavan kroppaansa. Pullistelevien zombien sijaan RUUMIINKULTTUURIA!

Mainokset