Maanantaisoturin dieetti

Yhä useampi on kyllästynyt kaikkialla tarjottavaan mauttomaan tärkkelysbulkkiruokaan sekä ravinteettomiin, lisäaineita viliseviin puolivalmisteisiin ja eineksiin; he ovat väsyneet säkkimäiseen oloonsa, ylipainoonsa ja masennukseensa.

Wholefood-trendi leviää maailmalla; Amerikassa laajenee oikean ruoan kauppaketju yhä useampiin kaupunkeihin, Ruotsissa opettelevat nuoret miehet leipomaan täysjyväleipää hapanjuureen, ja Suomessa yhä useampi kuluttaja valitsee luomua.

Maanantaisoturin dieetissä ikiaikainen metsästäjä-keräilijän ruokavalio siirtyy nykyaikaan. Maanantaisoturin dieetti sopii yhtä hyvin niin virallisia ravitsemussuosituksia noudattavalle kuin kasvissyöjälle tai hiilihydraatteja rajoittavallekin. Erityisen hyvin se sopii herkkusuille!

Olen tässä kirjassa koonnut yksien kansien väliin kaiken olennaisen siitä, mitä ajattelen terveellisestä ruokavaliosta ja laihduttamisesta.

”Kilojensa kanssa kamppaileville maanantaisotureille suunnattu kirja on raikas ja ajankohtainen yhdistelmä ruokavalio-, ruoantuotanto- ja terveystietoa. Vaikka Tavi tunnetaan hiilihydraattitietoisesta ruokavaliosta kertovista kirjoistaan, uutuusteoksessa ei liputeta vain yhden totuuden puolesta… Kirjan ehkä parasta antia on muistutus siitä, että muutoksia pitää tapahtua myös korvien välissä: uusi elämä vaatii paitsi elämäntapojen myös ajattelutapojen muutosta. Tavi kannustaa kiireettömyyteen, sillä stressi on yksi aikamme lihottajista.”

Mia Rouvinen, Keskisuomalainen 3.1.2012

”Maanantaisoturin dieetti tarjoaa mielenkiintoista, tiivistettyä tietoa muun muassa ruoka-aineiden sisältämistä myrkyistä, lisäaineista ja hormoneista. Kirja herättää paljon kaivattua keskustelua ja kysymyksiä siitä, tiedätkö todella mitä sinulle syötetään ja mitä itse asiassa syöt.”

Nina Jaatinen, Turun Sanomat 5.1.2012

”Auri laihtui metsästäjä-keräilijän ruokavaliolla yli 20 kiloa”

Tuuli Vattulainen, Iltalehti 14.1.2012 (nettilehti 16.1.2012)

Maanantaisoturit Ensi maanantai on nyt! Tämän kirjan avulla lopetat ikuisten aloittamisten kierteen, opit syömään hiilihydraattitietoisesti ja harjoittelemaan kahvakuulilla.

Laihdu! Herkutellen ja pysyvästi Kun pudotettavia kiloja on paljon, ei kestävään laihtumiseen riitä enää yksi ainoa konsti. Kirja tunnesyöpöille ja oikeasti ylipainoisille.

Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin Kirjassa neuvotaan, miten voit saavuttaa hormonaalisen tasapainon ilman synteettisiä hormonikorvaushoitoja ja elää luonnollisesti sellaisena naisena kuin sinä olet.

Laihdu ilman nälkää Hiilihydraatteja rajoittavan ruokavalion biokemialliset ja tieteelliset perusteet. Kolmentoista HHT-ruokavalion esittely. Suomalainen vähähiilihydraattinen perusteos.

Laihdu! helposti, hiilihydraattitietoisesti, hyväntuulisesti Käytännöllinen opas hiilihydraattitietoiseen laihduttamiseen ilman vaikeita sanoja ja teorioita tai tieteellisiä todisteluja.

Mainokset