MENU:

  • villisikalihapullat
  • mozzarella ja kurkku
  • farinata

Teen hyvin usein niin, että sekoitan ”salaatin” lihapulliin. Tällä kertaa sekoitin (villisika)jauhelihaan yhden ison keltasipulin, pätkän purjosipulia sekä yhden punaisen paprikan hakkurilla karkeaksi silpuksi silputtuna. Luomukananmuna ja ”korppujauhoksi” maamanteli-kauranlese-sekoitusta. Maustoin lihapullataikinan Herbamare Spicyllä, yhdellä isolla valkosipulinkynnellä sekä yrttijauholla, johon olin jauhanut ruohosipulia, tilliä, persiljaa, sipulinvartta ja lipstikkaa, eksotiikan vuoksi lisäsin vielä teelusikallisen tandoori masalaa (ilman keinotekoisia väriaineita ;)).

Luomumozzarellasiivujen väliin siivutin kurkkua, ripottelin päälle kanelibasilikaa, auringonkukansiemeniä ja oliiviöljyä.

Farinataa tein ensimmäisen kerran. Kyseessä on italialainen perinneruoka, jota voisi luonnehtia lähinnä linssipannukakuksi. Myönnän, että turvauduin ”puolivalmisteeseen” :D. Olin Torinossa käydessämme ostanut Eatalystä linssijauhoja ja niiden mukana valmiin suola-rosmariinisekoituksen. Lisäsin vain veden ja oliiviöljyn, ja paistoin.

Nyt jaksaa lähteä Museumsuferfestille musiikkia kuuntelemaan! 😛

Mainokset