Aika usein minulta kysytään, miten itse syön. No, näin:

Tammenlehväsalaattia, punaista, vihreää  ja keltaista paprikaa, kevätsipulia, porkkanaa, luomukinkkua pari siivua, sarviapilavuohenjuustoa pari siivua, omatekoista viherjauhetta ja luomuoliiviöljyä.

Liemi villisikapadasta tähteeksi jääneistä lihanrippeistä  ja luusta, hokkaidon kurpitsaa, luomuporkkanoita, parmesania. Seuraavana päivänä tähdekeittoa, jonka muutin uudeksi ruuaksi lisäämällä tomaattimehun jämät, chiliä ja breyani masalaa (intialaismaustetta).

Kurkkua, tomaattia, keltaista ja vihreää paprikaa, porkkanaa, sellerinvartta, avokadoa, puolikas banaani, luomukinkkua pari siivua ja vuohenjuustoa, viherjauhetta ja luomuoliiviöljyä. Juomana vihreää teetä.

Saksanhirven sisäfilettä luomuvoissa paistettuna, rehuna valkosipulia.

Kurkkua, tomaattia, vihreää paprikaa, retiisejä, vesimelonia, auringonkukansiemeniä, norilevää, soijakastiketta, wasabia, oliiviöljyä (seesamiöljyä ei ollut). Luomukanamuna ja vihreää teetä.

Oliiviöljyssä paistettua munakoisoa ja paprikaa mango chutneyssä. Ripaus chiliä ja beyrani masalaa. Juomana oli muuten Gewürztramineria, sopi erinomaisesti.

Teen ruokaa ”mitä kaapeista löytyy” -periaatteella, hyvin harvoin reseptien mukaan, vaikka niitä keräänkin. Käymme kaupassa kerran viikossa, joskus toisen kerran jotain täydennystä hakemassa. Meillä on melkein aina pakastimessa riistaa, jota ostamme metsästäjältä suoraan. Ruokakaapissa on aina kuivattuja yrttejä ja sieniä. Käytän aina tähteet hyväksi, en heitä ruokaa roskiin. En ole kerännyt mitään paraatiesimerkkejä, nämä ovat helppotekoisia ja täysin normiruokia meidän huushollissamme.

 

Lisää teemasta blogissani:

Hokkaidon kurpitsakeitto

Äyriäispata

Vihreä lounassmoothie

Mainokset