Oliiviöljy-voisekoituksessa paistettua halloumia, salaatin- ja pinaatinlehtiä, macadamiapähkinöitä ja persiljaa. Aperitiivina Vogelin Digestive-mehu, juomana hapankaalimehua (joka oli meidän molempien mielestä hyvää!). Tarkkasilmäinen näkee kuvassa Vogelin Cardiaforce-tinktuuraa. Sitä ei taideta Suomessa myydä, kyseessä on madeiraviinipohjainen vanhojen tätien sydämentykytysdroppi :D.

Oliiviöljy-voisekoituksessa paistettuja muikkuja, Vogelin merisuolaa  ja ilmasipulia, juomana kaivovettä. Joskus yksinkertainen on parasta. Jos kaapissa olisi ollut ruisjauhoja, olisin tietenkin leivittänyt muikut sillä ja paistanut voissa.

Bortskeittoa punajuurista, porkkanoista ja palsternakoista (appivanhempien kaupunkipihaviljelmältä), persiljaa, joukossa yksi ylijäänyt grillimakkara (jota huvittavasti mainostettiin, että siinä on 86% lihaa – Keski-Euroopassa noin pieni lihapitoisuus ei olisi mainosvaltti :D).

Huikea tattisaalis mökin pihalta.

Oliiviöljy-voissa paistettuja tatteja ja sipuleita (sattuneesta syystä enemmän sipuleita kuin tatteja), höyrytettyjä porkkanoita, salaattia ja retiisejä sekä kermaviilikastiketta.

Lomaviihdettä. Kiitos jalkakylpy-yrteistä Heidille!

Ja kaappi on taas täysi kuivattua syksyn satoa: mustatorvisieniä, kantarelleja, suppilovahveroita, porkkanoita, palsternakkoja, punajuuria, ilmasipulia, persiljaa, pinaattia, mangoldia, sellerinlehteä, lipstikkaa jne. Talven viherjauheet on taas turvattu! Näistä kiitos menee appivanhemmilleni.

Mainokset