Kannattaa lukea Varpun kirjoituksia NYT, niin tiedät mistä iltapäivälehdissä kohkataan vuonna 2016.

Facebook-seinälläni oli messukilpailu: Levitä linkkiä Varpun saitille, ja perustele kavereillesi, miksi sitä kannattaisi lukea. Lähetä perustelusi myös minulle. En kaivannut p***eennuolentaa enkä hymistelyä, vaan minua kiinnostivat syyt, miksi ihmiset haluavat lukea ajatusten tonavaani. Vastauksia ei tullut ruuhkaksi asti, olihan tehtävä kirjapalkinnoista huolimatta aika työläs. Ensin pitää ajatella, sitten muotoilla ajatuksensa sanoiksi ja sitten vielä linkittää ja postittaa. Parempaakin tekemistä löytyy. Minun onnekseni muutamat kuitenkin vaivautuivat. Kaikki vastaukset olivat mielenkiintoisia ja hyviä. Raati valitsi parhaimmiksi nämä.

Kannattaa tykätä Varpu Tavin sivuista, ei vain siksi, että saisin kirjapalkinnon, vaan ennemminkin siitä syystä, että saat lisää ja parempaa tietoa ravinnosta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä Varpun kautta helposti – Varpu postailee paljon, ja vaikka kaikki ei omassa uutisvirrassa välttämättä näy, vastaan tulee joka tapauksessa hyviä juttuja. Eikä siis liian tosikkomaisesti kirjoitettuna, välillä on jokunen hauska kuvakin sanomaa siivittämässä Lisää tietoa voi hakea sitten niistä muista postauksista ja kommenteista Varpun FB-sivuilla sekä Varpun kolmesta blogista.
Mitä Varpu kirjoittaa, siihen voi luottaa, kaikkeen kun netissä ei ole uskomista, ei edes (tai varsinkaan?) niissä kiihkoelämäntapa/ruokascenepiireissä. Varpun elämäntapaohje minun mukaani kuuluu: Kohtuus Kaikessa. Eli ei tartte jättää ruokavaliosta kaikkea pois, toisaalta ei tartte syödä ihan kaikkea – eli niitä pahiksia voi kyllä huoletta karsia, mutta kukaan ei kuole vähäisiin määriin moskaakaan. Varpu on kirjoittanut paljon vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta, mutta kirjoittaa paljon muustakin eikä tuputa karppausta tai muuta tyylisuuntaa yhtenä ainoana oikeana kaikille ihmisille, mikä tekeekin Varpun jutuista hyvän kokonaisuuden. Lisäksi Varpun kanssa kirjoja on ollut kirjoittamassa sangen nimekkäitä henkilöitä, oman alansa asiantuntijoita, esim. Kemikaalikimaran Anja Nystén, ja yhteistyötä samanhenkisten ihmisten kanssa ja linkkejä muihinkin blogeihin, julkaisuihin jne. tietty löytyy myös.
MUN kaverilistalla olevathan jo suurin osa syökin ihan hyvin, mutta Varpulta voi saada vinkin jos toisenkin, miten muuten terveyteen kannattaa kiinnittää huomiota ja olisko siinä omassa (ja perheen) ruokavaliossa sittenkin jotain petraamista. Tuolta minäkin sitten haluan Varpun ikäisenä näyttää!
Sitä paitsi, nainen on reissannut Afrikassa!

Juu, Milaja on aivan oikeassa! Mottoni on jo vuosia ollut: ”Kohtuus kaikessa – murha päivässä” (Jeremias Aaron Cotton).

Mielenkiintoinen yhdistelmä leikkisyyttä, tietoa ja seikkailua tiivistetyssä muodossa, terveellisesti.

Siinähän se, tiivistettynä.

Kannattaa tykätä ja lueskella Varpun tekstejä. Tämä nainen ei päästele suustaan sammakoita vaan punnittua ja koettua sanaa. Nainen joka kelpaa esikuvaksi kelle tahansa, ainakin mulle (ja se on paljon se).

Olen otettu :).

Alussa oli valhe. Jolloin huijatuksi tullut ihminen oikeutetusti suuttuu. Eikä suuttuessaan huomaa omaa muodonmuutostaan: voi tulla änkyräksi, tai fundamentalistiksi. Ruokavaliokiistat välillä turhauttavat – ja kuitenkin terveys on asia jota jokaisen nykyihmisen tulisi ajatella (nimenomaan ajatella): kuuntele eri mieltä olevaa, epäile itseäsi ja ”kavereitasi” mutta pidä pääasioista kiinni. Senpä vuoksi lukekaa Varpua, niin pilke silmäkulmassa valistutte!

 Kirjapalkinnot postitetaan Miia-Marikalle, Milajalle, Kaijalle, Helille ja Eijalle.

Mainokset