valkaisuJoskus alkuvuodesta kirjoitin peroksidittomasta hampaidenvalkaisusta. Geeli ei sisällä peroksidia, mutta sen sijaan ainetta joka muuttuu veden kanssa peroksidiksi. Silti se ei vihlo (eikä tee hampaista luonnottoman valkoisia). Kirjoitin valkaisusta näin:

Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla LED-valon ja peroksidittoman valkaisugeelin yhdistelmää. Tämä valkaisee hampaita ilman vihlontaa ja kipua eikä vahingoita ikeniä tai hampaita. Peroksiditon valkaisu on pinnallinen ja valkaisun kestoaika on 3-6 kuukautta.Kosmetologi Arja Lempinen kertoi, että perusedellytyksenä hoitoon tulemiselle ovat terveet hampaat ja ikenet. Jos sinulla on kariesta tai ientulehdusta, mene ensin hammaslääkäriin.

Ennen vappua tein kotihoitona valkaisun ilman LED-valoa. Olin saanut geelikynän ja muovimuotin mukaani. Huulten pitäminen erossa geelistä ja geelin levittäminen ikeniä suojaten onnistui muotin avulla helposti. Annoin geelin vaikuttaa kymmenisen minuuttia, ja huuhdoin vedellä pois. Tulos oli taas hyvä: hampaat tulivat valkoisemmiksi (edessä olivat lehtikuvaukset :)) eikä niitä ole vihlonut.

TIEDUSTELUT:

Kauneuskeskus VitAroma Oy
Esikkotie 1 (Kielotie 17),
01300 Vantaa (Tikkurila) 
puh. 050 – 365 2103

LISÄÄ LUKEMISTA AIHEPIIRISTÄ:

Triklosaania ja alumiinia vai rosmariinia ja aniksensiemeniä

Mainokset