irione

Maahantuojan sivuilla kerrotaan:

Irione on Laboratoires Mességuén kehittämä ylellinen hoitoöljy, joka

  • uudistaa, vahvistaa ja pehmittää ihoa
  • hidastaa ihon ikääntymistä
  • sisältää paljon gammalinolihappoa (GLA) ja alfalinolihappoa (ALA)
  • on hypoallerginen, sopii kaikille ihotyypeille
  • sopii myös atooppiselle iholle
  • on miltei tuoksuton
  • imeytyy ihoon helposti eikä jätä sitä rasvaiseksi

Irione sisältää purasruohon (Borago Officinalis) ja kiiltopernaruohon (Sisymbrium Irio) siemenistä kylmäpuristettua öljyä sekä saffloriöljyä (Carthamus Tinctorius) ja E-vitamiinia. Kiiltopernaruoho tunnettiin jo antiikin Roomassa. Kasvin siemenistä saatavalla öljyllä on elimistöä uudistava vaikutus. Kiiltopernaruohossa kuten purasruohossakin on korkea elimistölle välttämättömien rasvahappojen pitoisuus.

Jo pelkkä Irione-öljyn tuoksu saa naisen aistilliseen kylpylätunnelmaan, ja se on kyllä myös erittäin korkealaatuista. Olen käyttänyt öljyä aina silloin tällöin ihon rauhoittamiseen mutta tehotestasin sitä viime viikolla mökillä: siellä kun on tapana saunoa joka päivä, mitä ihoni ei oikein kestäisi. Paitsi että tietenkin saunon miedossa ja kosteassa lämmössä, niin hoidin joka ilta saunomisen jälkeen ihoani Irionella. Iho kesti saunaviikon mainiosti! Se ei ärtynyt (minulle tulee helposti saunan jälkeen kuivia, punaisia läikkiä poskiin ja couperosakin tietysti innostuu), vaan pysyi silkinpehmeänä. Irione jää pysyvään käyttöön!

omenapuu

Ihastuin myös Mességuén Argan-öljyyn. Olen kevään mittaan viettänyt home-spa-iltoja (kuulostaa hienommalta kuin arkinen kotikylpylä!) ukkoni kanssa. Hieroin meille kasvoihin ja päänahkaan arganöljyä ja annoin vaikuttaa. Tein ukolle kasvo- ja päähierontaa, ja itselle myös. Sen jälkeen pesin rasvan pois ja laitoin itselleni hennaa hiuksiin. Hennauksen jälkeen lämmin suihku, ja lopuksi Irionea kasvoihin. Jos intoa vielä kylpylöintiin riittää voi tehdä kullalleen vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan. Eipä tuo ole valittanut…
Tiedustelut: Lamente
Mainokset