betterpillow

Better Pillow on anatomisesti muotoiltu tyyny erityisesti kyljellään nukkuville. Olen testannut sitä nyt kesän ajan sillä seurauksella, että olen tyynyyn ihan koukussa. Ihan alkuun se tuntui hassulta, mutta nukkuminen sen kanssa hyvältä. Kokemusperäinen tietoni on, että nukun sillä paremmin. Päättelen niin siitä, että olen tyynyllä nukkuessani uneksinut vilkkaasti!

Tyynyn kehittäjä tohtori Des Fernandes kertoo:

“Tiedän useimpien ajattelevan, että maan vetovoima on se, mikä aiheuttaa kasvojen kudosten alas painumisen, mutta oivalsin, että myös nukkumistavallamme on valtava vaikutus ihon ikääntymiseen. Kun nukumme kyljillämme, painamme ihoa alaspäin ja nenän suuntaan pitkiä aikoja ja tämä aiheuttaa syviä nasolabiaalijuonteita, roikkuvan posken ja alaleuan ja jopa ylähuulijuonteita. Vaikka tupakointi heikentää kollageenisäikeitä, pääsyy ylä- ja alahuulijuonteisiin on paine, joka kohdistuu huuliin nukkuessamme. Miehillä parrankasvu paksuntaa ihoa, mikä vaikeuttaa poimujen syntymistä, joten heille juonteita ei synny yhtä helposti kuin naisille.”

Nenäjuonteeni ovat kohtuullisen voimakkaat, ja ikää myöten niillä varmasti on taipumus voimistua – samoin kuin ”simosisuillani” eli roikkuvilla poskiperillä. Yksi age control -keinoni tulee jatkossakin olemaan Paremman Tyynyn säännöllinen käyttö. Olen jo niin koukussa, että suunnittelen tyynyn ottamista mukaan matkoille… 

Tyynyä voi tiedustella Environ-jälleenmyyjiltä

Aiemmin blogissani:

Silmäkulmien variksenvarpaat

Vitamiineilla rupsahtamista vastaan

Kauniin ihonviholliset: pekoni ja sokeri

Kasvojoogaa

Mainokset