Woman Tällä viikolla projektimme sponsori on Vogel Suomi Oy. Arvottavassa tuotepaketissa on:

  • 1 x Molkosan Vitality
  • 2 x Herbamare
  • 1 x Pure&Happy Paastotee
  • 2 x Echinacea Kurkkusuihke

Arvonta tapahtuu siten, että kirjoitan paperilapuille jokaisen nimen, joka on osallistunut täällä blogissa keskusteluun kyseisellä viikolla. Pistän laput hattuun ja mieheni nostaa niistä yhden. Onnettaremme on siis iso, kalju ja karvainen :).

Tuote-esittely:

Molkosan Vitality valmistetaan tuoreesta, maitohappokäyneestä alppiherasta, joka sisältää runsaasti maidon hyvää tekeviä ravintoaineita. Alppiniittyjen runsas kasvisto ja puhdas ilma antavat heralle ainutlaatuisen koostumuksen.

Molkosan Vitality on aktiivisen, liikkuvan ja hyvinvoinnistaan huolehtivan voimajuoma. Siemaisu raikasta Vitailtyä jumpan ja juoksulenkin vauhdissa auttaa taas jaksamaan. Juoma on myös oiva palautusjuoma sillä se imeytyy koostumuksensa ansiosta paremmin kuin pelkkä vesi. Juomassa on liikkujalle tärkeitä kivennäisaineita sekä hieman luonnon omaa fruktoosia energiaa antamaan.

Vitality auttaa myös vatsaa voimaan paremmin sillä se sisältää hyvää maitohappoa sekä liukoista kuitua.

L+ maitohappo
L+ maitohappo auttaa ylläpitämään tervettä bakteerikantaa suolistossa ja siten se tehostaa myös haitallisten kuona-aineiden poistumista kehosta. Kun vatsasi voi hyvin voit sinäkin paremmin!

Kuidut edistävät ruoansulatusta
Kuidut tasapainottavat vatsan toimintaa. Ne myös säätelevät lempeästi ruoansulatusta. Liukeneva kuitu sitoo hyvin haitallisia aineita itseensä. Lisäksi kuitu täyttää vatsaa ilman lisäenergiaa.

Lasillinen  Molkosan Vitalitya tukee ja tukee ruoansulatusta luonnollisesti.

Käyttöohje
Mittaa 2 tl jauhetta lasilliseen (2dl) kylmää vettä, sekoita ja nauti. Voit myös tehdä juomasta laimeampaa tai vahvempaa makusi mukaan.

Juon Molkosanivettä joka aamu ensimmäisenä tyhjään mahaan. Reissussa mukana on aina Molkosan Vitalitya. Viime kevään 5:2-projektissa useampikin huomasi, että Molkosanvesi vähensi paastokipuja mahassa.

Herbamare-yrttisuola vähentää hiukan natriuminsaantia ja tekee paastoruuasta maukasta.

Pure&Happy -paastotee 

sopii nautittavaksi milloin vain, mutta erityisen hyvin se sopii erilaisiin kuureihin kuten paastoon, riiisi-, detox- ja ananasmehukuuriin.

Yrttiteen kasvit vaikuttavat puhdistavasti ja vatsaa rauhoittavasti.

Ainesosat; fenkolia, siankärsämöä, piparmintunlehteä, kamomillankukkaa, voikukkaa ja lakritsinjuurta.

Echinacea Kurkkusuihke on tuote, jota ilman en itse halua olla. Kurkkuni kipeytyy ja ääneni käheytyy niin helposti. Se toimii hyvin flunssan ensioireisiin, ja helpottaa kurkkukipua jos tauti on jo iskenyt.

Arvonta tapahtuu perjantai-iltana, ja voittaja julkistetaan lauantaiaamuna.

patkapaasto-netti

Vogelin 5:2-paasto-ohjeet löytyvät täältä

PÄTKÄPAASTOILLEN PIKKUJOULUUN

Mainokset