drink-dailyYlläoleva ohje ei alunperin ole tarkoitettu mehupaastoon (en muista, mistä tämä alunperin on, todennäköisesti raakavegaanien 🙂 sivustolta), mutta tutkittuani sitä, tulin siihen tulokseen, että ohjehan on mitä mainioin yhden päivän mehusteluun.

Varpun mehupäivä (sovellus ylläolevasta)

Aamulla ensimmäiseksi Molkosanvettä tyhjään mahaan.

Aamiaiseksi yhden sitruunan mehu puristettuna (tai yhden luomusitruunan mehu kuorineen mehustimessa puristettuna) ja vedellä laimennettuna.

Aamupäivän mittaan vihreää teetä kupillinen (tai kahvia, jos muuten tulee vierotusoireita; vihreässä teessä on hiukkasen kofeiinia, jos olet kahvin hevijuuseri, korvaa enin osa vihreällä teellä), kupillinen persilja/koivu/kultapiiskuteetä nesteenpoistamiseen.

Lounaaksi vihreä mehu (kaikenlaista vihreää mehulinkoon) tai smoothie (kaikenlaista vihreää tehosekoittimeen). Voit tejdä smoothien valmiiksi aamulla ja ottaa evääksi töihin.

Laimeaa Molkosanvettä iltapäivän mittaan.

Iltapäivän välipala: vastapuristettu appelsiinimehu (halutessasi voit lisätä joukkoon sitruunaa tai greippiä tai vaihtaa appelsiinin jompaankumpaan). Jos et töissä pysty puristelemaan appelsiinia jne., valitse joko laadukas luomumehu tai syö kokonainen hedelmä. Itse suosin Biotta-mehuja, mutta varmaan Suomesta löytyy muitakin laatutuotteita, esimerkiksi joiltakin pientuottajilta.

Päivälliseksi vihannesmehu punajuuresta, sellerinvarresta, porkkanoista ja yhdestä omenasta. Voit myös käyttää valmista luomupunajuurimehua.

Illalla esimerkiksi kamomilla- tai Pure&Happy-paastoteetä.

Aihepiiristä blogeissani:

Mehudieetti

Hyvän mielen pätkäpaastoilua ja -diettaamista

Aidon kauneuden metsästäjät -kirja ilmestynyt

patkapaasto-netti

PÄTKÄPAASTOILLEN PIKKUJOULUUN

Mainokset