yoga

Löysin vuonna 2008 saksalaislehdestä artikkelin Dinah Rodriguesin hormonijoogasta ja kiinnostuin kovasti. Elin siihen aikaan vaihdevuosien alkuaikaa, joten aihe oli ajankohtainen. Rodrigues on kehittänyt reilun puolen tunnin joogaliikesarjan, joka tehoaa nimenomaan naisen sukuhormoneihin. Kaikenlainen jooga tasapainottaa hormonitoimintaa, Rodriguesin menetelmä on vain yksi tuotteistus aiheesta, mutta se toimii! Näin uskallan sanoa, vaikka taas olen laiminlyönyt oman joogaamiseni. Tänään siis paha pappi saarnaa itsestään…

Kirjoittaessani seuraavana vuonna kirjaa Hormoniharmoniaa ruokavalion ja joogan keinoin, tein Rodriguesin liikesarjaa melko säännöllisesti. Sen jälkeen olen joogannut silloin tällöin. Nyt patistan itseni takaisin säännöllisen hormonijoogan pariin. Mikään ei saa kehontunnetta yhtä hyväksi kuin yhdistelmä jooga + kahvakuulat! Olen myös kahvakuulaillut aivan liian harvoin… Energiatasot ovat aika ajoin olleet aika alhaalla – ja vastaavasti stressikäyrät korkealla. Tämä terveyspastori kun tekee tavallisesti liikaa töitä.

Omaan marraskuuhuni kuuluu olennaisena osana työtahdin hiljentäminen. En kirjoita mitään kirjaa tällä hetkellä. Tekeillä ja suunnitteilla on useampikin, mutta kerään vaan tietoja ja annan ideoiden pulpahdella. Tähän kuvioon sopii jooga oikein hyvin.

Menenkin tästä joogaamaan.

 

Aihepiiristä blogissani:

Hormonijooga

Joogalehdessä Hormoniharmoniaa-kirjasta

Kasvojoogaa

Seksi ja jooga

patkapaasto-netti

PÄTKÄPAASTOILLEN PIKKUJOULUUN

Mainokset