jauhepussit_uudet2Tämän viikon sponsorimme on Biokia. Arvottava tuotepaketti sisältää Sinisen Marjamixin sekä kuvan marjajauhepussit. Arvontaan osallistuvat kaikki tällä viikolla blogiini kommentoivat.

Olen itse Biokian marjajauheiden hevijuuseri, täällä Saksassa kun ei ole jokamiehen oikeutta, ja siksi toisekseen pakastimemme on tavallisesti täynnä villisikaa tai muuta riistaa. Käytän marjajauheita jogurtissa, smoothieissa sekä Varpun myslissä (jonka resepti elää koko ajan, perusidea pysyy ennallaan: oma sekoitus joka muhii jogurtissa yön yli). Olen käyttänyt mustikkajauhetta myös esimerkiksi tattarivohveleissa, ja kun kerran viime kesänä oikein herkututti lisäsin vielä kaupan mansikoita päälle. Tämä on sovellus vanhasta reseptistäni.

DSC_0020Kun olen tutkaillut omia kylläisyysmekanismejani, olen havainnut, että tunnen suurinta kylläisyyttä aina kun ruoassa on tavalla tai toisella marjoja tai hedelmä mukana. Psykologinen kylläisyyteni tulee vasta näin. Superherkkua salaatista tulee, kun lisää siihen luomubanaanin ja ripottelee muutaman kuivatun mustikan päälle.

DSC_0059-pieniLisäinfoa:

Marjat ja terveys Biokian sivuilla

Marjaisat reseptit

patkapaasto-netti

PÄTKÄPAASTOILLEN PIKKUJOULUUN

Mainokset