slider1arm

Tällä viikolla arvon kaikkien blogiini kommentoineiden kesken Environin tuotepaketin, joka sisältää Bellabaci-kuivakuppauspaketin sekä Environ Body Profile -vartalogeelin. Kannattaa siis kommentoida perjantai-iltaan kello 18 mennessä. Voittajan nimen julkistan jo tutuksi tulleeseen tapaan lauantaina.

Bellabaci (kaunis suukko) on kuivakuppausmenetelmä. Pakkauksessa on kahdet kupit, toiset kasvoille ja toiset keholle. Itsehoito aloitetaan pehmeämmillä kupeilla ja kun iho on tottunut, siirrytään vahvempiin. Kun kuulin uudesta tuotteesta, innostuin välittömästi. Tajusin heti, miten oivallinen keino tämä on lymfaturvotuksen poistamiseen. Muistin, kun kerran juttelin erään lymfahierojan kanssa, minkälainen menetelmä olisi kaikkein tehokkainta turvotuksen poistamiseen. Hän totesi, että vaikka klassinen lymfahieronta toimiikin, kaikkein tehokkainta olisi sellainen imukuppimainen hieronta. Se toi mieleeni turkkilaisen hunajahieronnan. Olin kerran Turkissa sellaisessa: siinä levitään iholle hunajaa ja sitten maiskutellaan kämmenellä kuppimaisin ottein ihoa. Löllökohdissa se sattui pirhanasti, muuten tuntui hyvältä. Ja voi jösses, miten se vaikutti! Ramppasin vessassa koko loppupäivän. No tämä suukkoshoitohan toimii tasan samoin.

Sain kerran ylipuhuttua ukkoni tekemään minulle perusteellisen kuivakuppauksen. Koko kroppani ikäänkuin sihisi seuraavan yön. Mahtava tunne. Muuten olen hoitanut kasvojani lähes joka ilta kasvokupilla ja vartaloani periaatteessa joka ilta, käytännössä harvemmin (ilta-laiskamato…). Olen sivellyt iholle ksylitoligeeliä tai Environin body oilia ja kuppaillut yhteensä 10 minuuttia. Sen jälkeen olen sitten sivellyt Body profile- geeliä. Minulla ei varsinaisesti ole selluliittia, siis appelsiini-ihoa, vaan nimenomaan netseturvotuskohtia (toki läskiäkin). Tekniikan oppiminen kesti hetken, en heti tajunnut että kuppia pitää puristaa jo ennen kuin laittaa sen iholle. Ei kannata pitää ihoa puristuksessa liian pitkään, ainakin minulle tulee kunnon fritsut, jos innostun liikaa.

bodyrange_main_12_1309780910_681x

Environ Body Profile on suunniteltu kiinteyttämään ja elvyttämään veltostunutta ja appelsiini-ihoa. Aktiiviainesosat tehostavat nestekiertoa ja vahvistavat ihon elastisuutta. Geeli tuntuu hyvältä iholla, se tekee napakan fiiliksen.

Lisätietoja:

Bellabaci kasvoille

Bellabaci vartalolle

Bellabaci-hierontamenetelmä

Environ-aiheisia kirjoituksia blogissani:

Varpu testaa: Better Pillow

Vitamiineilla rupsahtamista vastaan

Aurinkoallergikko Afrikassa

HUOM! Jos tähän alle ilmaantuu WordPressin Environ-mainos, kyseessä on piraattikopioitten myyjä! Environia ei koskaan myydä netissä, joten älä haaskaa rahojasi huijareille!

patkapaasto-netti

PÄTKÄPAASTOILLEN PIKKUJOULUUN

Mainokset