teema
Tänään ilmestyneessä Hesarin Teema-liitteessä aiheena on suomalaisen ruokakulttuurin muutos ja suomalaisten terveys. Yksi haastateltava olen minä. En ole juttua etukäteen lukenut, joten en tiedä mitä se pitää sisällään, mutta artikkelin idea vaikutti kiinnostavalta. Tsekatkaa siis!
Ennen haastattelua olin lellittävänä kauneushoitola Cimessä Mechelininkadulla Helsingissä. Sanna  nyppi ja värjäsi kulmani, ja Niko teki syväkudoshierontaa lonkalleni, jota bursitis vaivaa. Kuulemma tarvitsen yhden pitkän hoitokerran vielä, niin vaivani helpottaa. Haastatteluaamuna Marietta avasi kauneushoitolan ovet jo puoli seitsemältä (mitä joustavuutta!) ja stailasi hiukseni ja meikkasi minut. Jos näytän Hesarin kuvassa pöllöltä, se ei ainakaan Marietan vika ole!
Tämä oli ensimmäinen kertani Cimessä, mutta se ei varmasti jää viimeiseksi. Marietta, Sanna ja Niko ovat tolkuttoman sympaattisia ja fiksuja ammattilaisia. Minä kun en edes kauneushoitolassa jaksa kuunnella huttupäitä… Cimessä on tilaa isommallekin ryhmälle, jos esimerkiksi haluat viettää polttarit meikkikoulussa.
Cime Beauty House
Mechelininkatu 18
puh. (09) 445 855
nettiajanvaraus täällä 
patkapaasto-netti

PÄTKÄPAASTOILLEN PIKKUJOULUUN

Mainokset