Olin 8 vuotta sitten hilkkua vaille viiskymppinen. Huomasin ensimmäiset oireet lähestyvistä vaihdevuosista: hiukseni alkoivat harventua, varsinkin päälaelta.

Valokuvaaja Ida Pimenoff otti minusta kuvan kirjaan Nainen parasta vuosikertaa (Teos, 2007, loppuunmyyty).

Idan kuvausperiaate on se, ettei hän mielellään jälkikäteen parantele kuvia, hän pyrkii saamaan ennakkoon esiin kuvattavan hyvät puolet. Tässä kuvassa hän joutui pikkuisen tinkimään periaatteestaan, ja retusoida hiukan lisää tummuutta päälakeeni. Tarkkaan katsomalla se pälvikalju näkyy kyllä.

Vogelin sivuilla kerrotaan:

  • Vogelin Hair & Nail Power sisältää piipitoista hirssiä  Hirssin ainesosat tekevät siitä ainutlaatuisen, luonnonmukaisen kauneuseliksiirin joka vaikuttaa hiuksiin, kynsiin ja ihoon.
  • Hirssin tärkein ainesosa on orgaanisesti sitoutunut piihappo eli pii. Tämä välttämätön hivenaine vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä tukee niiden kasvua. Elimistömme pystyy hyödyntämään orgaanisen piin eli se imeytyy hyvin. Hirssissä on myös rautaa enemmän kuin missään viljassa. Raudanpuute on yleinen syy hauraisiin kynsiin ja hiusten lähtöön.
  • Nokkonen sisältää piitä ja useita hivenaineita. Sen hiuksia ja päänahkaa vahvistava vaikutus on jo pitkään tunnettu.
  • Sitä on perinteisesti käytetty erilaisissa hiustenhoitokuureissa.
  • Oluthiiva on luonnollinen B-vitamiinien lähde ja tukee hiuksien ja ihon rakennetta.

Viimeisen silauksen pälvikaljunpoistoprojektiini on tehnyt Acomax. Acomax oli yksi sponsoreista Aidon kauneuden metsästäjät -projektissa. Huomasimme kaikki projektiin osallistuneet naiset parannusta hiuksissamme. Acomaxin shampoota, hoitoainetta ja hiusvettä ei välillä saanut, mutta viime keväästä alkaen ne ovat taas markkinoilla. Nyt kun olen taas toukokuusta alkaen pessyt hiuksiani Acomaxilla (sain yhden setin eli shampoon, hoitoaineen ja hiusnesteen ilmaiseksi), huomaan saman kuin  Aidon kauneuden metsästysprojektin aikana: päälaestani kasvaa uutta hiusta.

Acomaxin esitteessä kerrotaan:

Suomalainen Acomax on tieteellisesti tutkittu luonnontuote, joka kasvattaa uutta, elinvoimaista hiusta, vähentää taoi lopettaa hiustenlähdön, parantaa hiusten kuntoa ja auttaa hiuspohjan ongelmien hoidossa.

Acomax-shampoo on maissi- ja kookosöljypohjainen, jasen hoitavat aineet saadaan kasvikunnasta: vehnänalkioista eristetty proteiini vahvistaa hiusta ja Burdock- eli takiaisjuuriuute ehkäisee hilseen muodostumista, auttaa päänahan ärtyneisyyteen ja kutinaan. tuoksuna on päänahkaa rauhoittava ylang-ylang. Shampoon sisältämä takiaisjuuri auttaa myös seborrean ja psoriasiksen hoidossa.

Acomax-hoitoaine sisältää samoja ainesosia kuin shampookin, lisäksi se sulkee hiussuomut ja suojaa näin hiuksia ilman epäpuhtauksia vastaan.

Acomax-hiusneste on kansainvälisesti palkittu suomalaiskeksintö, joka sisältää useita kymmeniä Suomessa kasvavia yrttejä. Hiusnesteen vaikutus on nelitehoinen: se ravitsee suoraan hiusnystyä, josta hius kasvaa, ja ehkäisee näin hiustenlähtöä, kaljuuntumista ja saa aikaan uutta hiustenkasvua; se kiihdyttää päänahan verenkiertoa ja edesauttaa siten ravinteiden imeytymistä hiusnystyyn; se tasapainottaa ja rauhoittaa päänahkaa ehkäisten ja poistaen hilsettä, päänahan kutinaa ja ärtyneisyyttä, seborreaa ja psoriasista; hiuksiin siveltynä hiusneste ravitsee hiusta, tuo luonnollista ryhtiä ja kiiltoa hiuksiin sekä suojaa niitä.

Vilpittömänä käyttäjäkokemuksena voin kertoa, että Acomax toimii juuri kuten mainostetaan. Hiusneste sopii kaikille muille, paitsi blondeille. Shampoo ja hoitoaine sopivat kaikille.

Myyntipaikoista voit tiedustella: marko.kyllastinen (at) qmedi.fi

Varpu_Tavi.ML_netti

 

Gummeruksen silloinen tiedottaja Mari Lääperi kuvasi minut vajaa kolme vuotta sitten (laiskuuttani käytän tätä kuvaa, koska en nyt viitsi pestä hiuksiani ja meikata!).

Mari ei joutunut retusoimaan päälakea, kuvasta on käsitelty pois vain yksi finni. Minulla ei ole finnejä käytännöllisesti katsoen koskaan, ja tietenkin juuri tuon kuvauspäivän aamuna leukaani pamahti semmoinen…

Näillä kolmella konstilla tämä nykyisin postmenopaussi-ikäinen nainen on voittanut kisan estrogeenin vähentymisen aiheuttamaa pälvikaljuisuutta vastaan.

Mainokset