”Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Näin on, mutta on tähdättävä hyvin.”

Winston Churchill

 

Miksi suklaa, sahrami tai munanvalkuainen auttavat painonhallinnassa? Miten kannattaa nukkua? Miksi paasto ja suukottelu tekevät hyvää? Olemmeko jo liian hygieenisiä? Ovatko perinteinen ja niin sanottu uskomuslääketiede aina ristiriidassa keskenään? Saldmann antaa käytännön ohjeita muun muassa unettomuuden, ruoansulatusvaikeuksien, tarttuvien tautien, ylipainon, stressin ja muistihäiriöiden ehkäisyyn. Hän vastustaa turhia antibioottikuureja ja muuta liiallista lääkitsemistä ja sen sijaan opastaa, kuinka kehon omat suojamekanismit saa aktivoitua omaksumalla oikean ruokavalion ja onnellisuutta edistävät elämäntavat. Teoksen taustalla on paljon tutkimustietoa ja kansainvälisesti tunnustetun ammattilääkärin ja tutkijan kokemus.

 

Suudelman biokemia: hyvän olon alkemia

> Sylki lisää seksuaalista halua, sillä se sisältää testosteronia

> Toisessa vaiheessa mukaan tulee nautintohormoniksi luokiteltavan dopamiinin eritys.

> Kolmannessa vaiheessa erittyy lopulta oksitosiinia, joka on läheisyys- ja mielihyvähormoni. Se vie suutelijat ”parin synty” -ulottuvuuteen suudelman jälkeen.

Saldmannin kepeä henkevyys, ja samaan aikaan sekä inhimillinen ja tunteet huomioon ottava että älykäs tapa käsitellä asioita, tempaisi mukaansa. Ranskalaiset osaavat taidon olla samaan aikaan kepeitä ja fiksuja – ja myös terveysasioissa aistillisia!

Niin ja se telepatiakin oli käsitelty intuitiolla, älyllisellä uteliaisuudella ja terveellä järjellä.

 

Tilaa kirja Bookysta

Mainokset