ENVIRON-JOULUKALENTERI

Tunnustan olevani Environ-fanaatikko. En tosin ole hitustakaan fanaattisuuteen taipuvainen, mutta intoni Environ-sarjaan on ollut horjumaton jo viimeiset viisi vuotta. Enkä keksi yhtään syytä, ettei se jatkuisi lopun elämääni.

Teemojani tulevat olemaan ikääntymisen hidastaminen, ruoka, neulaus, ihonhoitorituaalit, vesi, peptidit, C-vitamiini, A-vitamiini, antioksidantit, ihon kirkastaminen, energiamaski pikkujouluun, laitehoidot, saunominen, pigmenttiläiskät, käsien iho, silmänympärykset, ja ja ja…

Tulossa on myös tuotepakettien arvontoja joka päivä, joten kaikki kiinnostuneet, pysykääpä linjoilla! Voit osallistua arvontaan vaikka kaikkina päivinä (mutta voittaa vain kerran), joten aktiivisuus kannattaa. Arvontojen tulokset julkistan jouluaattona viimeisessä kalenteriluukussa.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST 1 -voide.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja sen jälkeen tämän kirjoituksen kommenttiosioon ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

LUE

AKM-kansi-netti

 

 

 

 

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mainokset