Olen jo niin moneen kertaan kirjoittanut ruokavaliosta ja ihosta, etten tällä erää tee muuta kuin toistan keskeiset:

  1. Syö värejä! Toistan: syö värejä!
  2. Älä pelkää rasvaa mutta älä liioin lotraa sen kanssa. Oliiviöljy on mielestäni iholle parasta. Liian vähäinen rasvasyönti näkyy hilseilevänä (ja atooppisena) ihona, liika (varsinkin eläin-) rasvansyönti puolestaan harmaana ihonvärinä.
  3. Karta pääsääntöisesti sokeria ja valkoisia vehnäjauhoja (mutta älä ole ruokahysteerinen; elämäntapafanaattisuus näkyy kireinä ihonjuonteina!).
  4. Syö kalaa pari kertaa viikossa. Rajoita tehokasvatetun lihan syöntiä. Pidä kasvispäiviä. (Yleisohje, joka pätee kaikkeen terveyteen, niin myös ihon).
  5. Syö tummaa suklaata kun kaipaa herkkua (suklaan kohtuullinen ja säännöllinen syöminen on tutkitusti hyväksi niin iholle kuin mielellekin).
  6. Ulkoile ja liiku (ruokavalion paras kaveri!). Hengitä syvään ja rauhallisesti!

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST 1 -voide.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja sen jälkeen tämän kirjoituksen kommenttiosioon ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan. Voit osallistua arvontaan vaikka kaikkina päivinä (mutta voittaa voit vain kerran).

LUE

Minun ruokakolmioni

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset