Vedellä peseminen ei ole iholle välttämätöntä —  mutta sen juominen on.

Juo puhdasta, hiilihapottamatonta vettä. Tarpeeksi. 1-1,5 litraa päivässä.

Kahvia, viiniä, siideriä tai colaa ei lasketa vedeksi. Vain vesi ja korkeintaan yrttitee lasketaan.

IHONPUHDISTUS VÄHÄLLÄ VEDELLÄ

Poista silmämeikki AVST Eye Make-Up removerilla ja kasvojen muu meikki AVST Pre-Cleansing Oililla (jota voi halutessaan käyttää myös silmämeikin puhdistamiseen). Hiero sitä iho, kostuta vedellä sormenpäitä ja hiero uudestaan. Pese loppuöljy kasvoista AVST Cleansing Lotionilla tai Cleansing Gelillä. Pyyhi vanulapulla ja AVST-kasvovedellä.

AVST Eye Make-Up Remover: Hellävarainen silmämeikin poistoaine, joka sopii erityisesti piilolinssien käyttäjille, herkille silmille ja silmänympärysiholle.

AVST Pre-Cleansing Oil: Lähinnä kasviöljyjä, mm. jojoba-öljyä, sisältävä esipuhdistusaine, joka poistaa meikin ja auttaa syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa.

AVST Cleansing Lotion: Puhdistuslotion, johon on lisätty kosteuttavia ainesosia, mm. oliiviöljyä. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

VEDETÖN IHONPUHDISTUS

Jos ihosi ei syystä tai toisesta pidä lainkaan vesipesusta (kuten minun kasvojeni iho, joka ei kestä kotimme hapanta vesijohtovettä, vaan kehittää siitä atopian), voit esipestä ihon puhdistusaineella, jota ei poisteta vedellä (oma merkkini on La Roche-Posayn Micellar Water Sensitive Skin; ei kaupallista yhteistyötä, mainitsen vain helpottaakseni etsintöjä), ja pyyhkiä sitten vanulapulla  ja herkän ihon kasvovedellä enimmät meikit pois. Sen jälkeen voit tehdä varsinaisen puhdistuksen AVST-puhdistusvaahdolla ja pyyhkiä vanulapulla ja AVST-kasvovedellä ihon huolellisesti.

ihonpesu

Myytti: toistuva ihonpesu estää finnien synnyn.

Totuus: Liika vesipesu ja ihonkuorinta johtaa ihon kuivumiseen, mikä vauhdittaa ihon talineritystä, mikä taas saattaa jopa lisätä finnien syntyä.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST Pre-Cleansing Oil.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja sen jälkeen tämän kirjoituksen kommenttiosioon ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

 

LUE

cover-akne

 

 

 

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset