3 x yöuni

  1. Puhdista ihosi hyvissä ajoin illalla. Anna hoitovoiteiden imeytyä ennen kuin käyt nukkumaan.
  2. Vaihda tyynyliina usein.
  3. Nuku pää koholla. Mieluiten tietysti pää Better Pillowin päällä. Better Pillow on Environ-tyyny, joka on suunniteltu hamsteripussien ennaltaehkäisyyn kylkinukkujille. Kyljellään nukkuminen parantaa tutkijoiden mukaan myös aivotoimintaa, joten win-win!

Unenpuute lisää stressihormonien tuotantoa elimistössä, mikä lisää elimistön (ja ihon tulehdusalttiutta).

Unenpuute synnyttää helposti makeanhimoja, mikä usein johtaa sokeripitoisten herkkujen naposteluun. Se näkyy jatkuessaan ihossa.

Panosta nukkumiseen! Ei siis älypuhelimia, ei Facebookia, eikä televisiota makuuhuoneeseen. Pimennä huone ja tuuleta hyvin. Nuku hiljaisuudessa.

Kauniita unia!

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST 1 -voide.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja sen jälkeen tämän kirjoituksen kommenttiosioon ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

 

LUE

Kukka Laakso haastattelee: Varpun treeni ja täydellinen päivä

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

 

Mainokset