Näyttääkö iho vielä marraskuulta, harmaalta ja väsyneeltä? Haluatko hehkua pikkujoulujuhlissa?

C-Quence Energising Masque  -energiaruiskeen saat sekoittamalla C-vitamiininaamion iltapuhdistuksen jälkeen. Levitä koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, anna imeytyä ja lisää A-vitamiinivoide. Kokeile myös juhlameikin alle.

Energising Masque: C-vitamiininaamio kotikuorintaan. Tuote on pakattu kahteen erilliseen pakkaukseen, joiden sisältö sekoitetaan ennen käyttöä C-vitamiinin tuoreuden ja tehon takaamiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti karhealle, auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

C-Quence Energising Masque.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

 

 

LUE

Varpun (lähes) sokeriton vuosi 2010
________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset