Mikä merkitys on kasvovedellä? Eikö tavallinen hanavesi ajaisi saman asian?

Terve iho on hieman hapan (pH 4.5 – 5.5). Ihon pinnalla on happovaippa, joka on rasvoista ja hapoista muodostunut suojakalvo (hydrolipidikalvo). Kun happovaippa on tasapainotettu eli siitä ei puutu kosteutta eikä rasvaa, ihon pinta on kimmoisa, heleä ja pehmeä.

Puhdistusaineet ovat emäksisiä ja sisältävät tensidejä, jotka pesevät meikin ja epäpuhtaudet iholta. Kasvoveden tarkoitus on auttaa happovaippaa palautumaan emäksisestä pesuaineesta niin, että se pystyy toimimaan tarkoituksensa mukaan.

Hyvät kasvovedet sisältävät kosteuttavia ainesosia.

Kasvovesi myös viimeistelee ihon puhdistamisen. Sen näkee vanulapusta joka ilta…

ph

AVST Moisturising Toner: pH-tasapainotettu öljytön kasvovesi, joka sisältää maitohappoa, kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen AVST-voiteita lisäämään vitamiinien imeytymistä.

Alpha Toner Forte: Vahva AHA-happokasvovesi sarveistuneelle sekä tukkeutuneelle iholle, joka tarvitsee lisäkuorintaa. Auttaa ylläpitämään ihon happotasapainoa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä.

Evenescence Clarifying Lotion: Ihoa kirkastava kasvovesi, joka sisältää melaniinin tuotantoa ja pigmentin kuljetusta sääteleviä ainesosia.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST Moisturising Toner.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

 

 

LUE

hormoni

 

 

 

 

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset