Onko ihosi erityisen herkkä reagoimaan A-vitamiiniin? Poskesi helahtavat A-vitamiinivoiteen laiton jälkeen kirkkaanpunaisiksi?

Alussa, kun iho vielä totuttelee A-vitamiiniin, näitä reaktioita saattaa ilmetä. Niitä saattaa myös ilmaantua myöhemminkin, jos olet poikkeuksellisen stressaantunut, kipeä jne. A-vitamiinireaktio on vain punainen helahdus, ei millään tavoin vaarallinen, mutta eihän se tietysti mukavalta näytä. Päivällä sen saa peitettyä meikkivoiteella, ja yöllähän se ei haittaa. Siitä huolimatta on hyvä tietää, että A-vitamiinireaktioita voi ennaltaehkäistä.

Ennaltaehkäise A-vitamiinireaktio aloittamalla vitamiinihoidot miedosta päästä, sarjojen ykköstuotteista. Mikäli iho reagoi, keskeytä A-vitamiinivoiteen käyttö niin pitkäksi aikaa, että iho on taas ennallaan. Voit myös totuttaa ihosi A-vitamiinia sisältävään geeliin ennen siirtymistä voiteeseen.

AVST Gel sisältää saman määrän A-vitamiinia ja antioksidantteja kuin AVST 1 -voide. Sopii myös käytettäväksi AVST-voiteiden alla antamaan lisäkosteutta.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST Gel.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

 

 

LUE

Sikamainen joulutarina

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset