Nykyisin, kun terroristit ovat tehneet varsinkin lentomatkustamisen vaikeaksi, on meillä kaikilla syytä olla matkakokoiset purnukat keskeisistä ihonhoitoaineistamme. Varsinkin, kun joidenkin lentoyhtiöiden ohjeissa sanotaan, että niiden pitää olla alkuperäispakkauksia. Finnairin lennoilla käyvät täyttöpakkaukset (sellaiset saa kätevästi säästämällä matkapakkauksen putelit).

Environin tuotteista monet ovat onneksi jo valmiiksi 50-100 ml pakkauksissa, mutta lyhyille matkoille ei välttämättä viitsi mitään isompaa settiä raahata mukana.

Environin Travel Packissa on mukana AVST Clenasing Lotion, AVST Moisturising Lotion ja AVST Body Oil. Siihen mukaan vain A-vitamiinivoide (ainakin minulle), niin kyllä pärjää!

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST Travel Pack.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi. WordPress vaatii rekisteröitymään, vaikka en ole sellaista asetusta laittanut (en ole rastittanut kyseistä kohtaa asetuksissa). Voit kommentoida esimerkiksi  Facebook-tunnuksilla klikkaamalla kommentti-ikkunassa kohtaa Muuta (Log outin vieressä). Silloin esiin tulevat ikonit, joista voi valita (Facebook, Google+ ja Twitter) ja rekkautua ko. tunnuksilla.

Jos on vieläkin hankalaa, kommentoi Facebookissa minun sivullani kyseisen linkin ketjussa. Yritän selvittää, miten tuon WordPress-bugin saisi korjatuksi.

LUE

Kohtaamisiani krokotiilien kanssa

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset