Käsite mesoterapia tarkoittaa, että ihoon tehdään kanavia esimerkiksi neuloilla, jotta ihon omiin mekanismeihin vaikuttavat aineet saataisiin vietyä syvempiin kerroksiin.

Niin kutsutut uurteentäytöt vaikkapa hyaluronihapolla eivät ole varsinaista mesoterapiaa, sillä aine on täyteaine eikä se vaikuta stimuloiden solujen aineenvaihduntaan.

Pieni leimasimen mallinen Focus-CIT -neulauslaite on suunniteltu rypyille ja silmänympäryksille; paikkoihin, joihin Roll-CIT -neulaustela on liian suurikokoinen. Laitetta painellaan hoidettavalle alueelle vieri viereen, jolloin pienet neulat reijittävät sarveiskerroksen.

Laite tulee vaihtaa uuteen 3-6 kuukauden välein neulauskertojen tiheydestä riippuen.

Kosmeettinen Roll-CIT -neulaustela on suunniteltu tehostamaan vitamiinien imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Henkilökohtaiseen kotikäyttöön tarkoitetussa rullassa on 0,1 mm:n pituisia teräsneuloja, jotka reijitävät sarveiskerroksen.

Tutkimusten mukaan vitamiinien imeytyminen tehostuu monisatakertaisesti verrattuna pelkkään voiteen levitykseen iholle.

Neulaus näin lyhyillä neuloilla ei vielä yksinään stimuloi kollageeni- ja elastiinituotantoa, vaan menetelmä vaatii ehdottomasti A-vitamiinituotteiden käytön parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ennen neulauksen aloittamista asiakkaan tulee olla totuttanut ihonsa suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin, mielellään AVST-sarjan 4-5-tasolla tai Ionzyme-sarjan C-Quence 3 tai 4 -tasoilla, jotta vältettäisiin A-vitamiinireaktio vitamiinien tehostuneen imeytymisen vuoksi.

Neulaus suoritetaan iltaisin ihon puhdistuksen jälkeen rullaamalla kasvot kolmeen eri suuntaan alue kerrallaan. Alussa neulataan kerran pari viikossa. Neulausten määrää lisätään vähitellen. Ihon totuttua voidaan siirtyä jopa kahteen neulauskertaan vuorokaudessa jos intoa ja aikaa riittää.

Pyrin itse neulaamaan joka toinen ilta, mutta käytännössä se helposti luisuu kertaan viikossa.

Roll-CIT:iä ei tule käyttää, jos sinulla on tulehtunut akne, ekseema, rosacea, psoriasis, vakava solaarikeratoosi, ihosyöpä tai kohollaan olevia luomia ja syyliä. Kun ihoni viime keväänä oli atooppinen, en neulannut lainkaan.

Cosmetic Roll-CIT tulee vaihtaa uuteen noin vuoden välein jatkuvassa käytössä.

HUOM!  ”Tavallinen” kosmetiikka, jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, ei ole suunniteltu käytettäväksi mesoterapiassa. Vaarana ovat allergiareaktiot, mikäli haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST 1.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

 

 

LUE

Botox on niin mennyttä sesonkia

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset