Mikäli haluat parhaan mahdollisen ihonhoitotuloksen (ja sinulla on taloudellinen mahdollisuus), suosittelen ehdottomasti ihonhoitosarjaa Environ-laitteilla kosmetologin vastaanotolla.

Environ-laitehoidot ovat tieteellisesti tutkittuja: käyttämällä matalataajuista ääniaaltoa ja pulsoivaa sähkövirtaa aktiiviaineiden imeytyminen ihon syvempiin kerroksiin tehostuu 4000-kertaisesti.

Environ-hoitoihin suunniteltu Ionzyme DF Machine oli ensimmäinen hoitolaite, joka yhdisti pulsoivan iontoforeesin ( =pulsoiva, sykäyksittäin toimiva sähkövirta, joka ”pumppaa” vitamiinimolekyylejä ihon syvempiin kerroksiin)  ja sonofreesin eli matalataajuisen ääniaallon (tutkimusten mukaan matalataajuinen ääniaalto muodostaa kuplia solujen välisiin lipidikerroksiin ja tekee näin tiehyeitä vitamiinimolekyyleille) imeyttämään vitamiineja ihon syvempiin kerroksiin. Molempien tekniikoiden yhdistämienn on tärkeää, koska ihon luonnollinen, vedenpitävä sarveiskerros estää erityisesti vesiliukoisten aineiden imeytymisen.

Laitehoitoja varten suunnitellut tuotteet sisältävät optimaaliset voimakkuudet A- ja C-vitamiinia sekä kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihon kollageeni- ja elastiinisynteesiä.

Olen itse käynyt laitehoidossa vain yhden kerran, mutta hyvänen aika kuinka ihoni oli pehmeä ja säteilevä, jo sen ainoankin kerran jälkeen.
Environ-hoitolat löydät täältä

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST 1.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

LUE

kansi pieni

 

 

 

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset