Facelift eli kasvojen kiristysleikkaus purkista. Sopii minun luomukauneusfilosofiaani.

Revival Masque:  Ainutlaatuinen koostumus ihoa uudistavia happoja (Asiatic, Mandelic ja Lactic acid) muuttaa ihon kuulaaksi, pehmeäksi ja nuorekkaammaksi. Levitä iltapuhdistuksen jälkeen, anna vaikuttaa 20 minuuttia, pese pois ja laita A-vitamiinivoide. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville.

Ihon tottuessa voit myös jättää naamion koko yöksi.

Käyttäjäkokemusten mukaan tämä on myös loistava tapa saada kasvot nopeasti edustuskelpoisiksi, kun on kiire lähtö ja pitäisi yrittää näyttää hyvältä.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

Revival Masque.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

 

LUE

Anti Age NO, Age Control YES

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

 

Mainokset