Hoito-ohjelma silmänympäryksille:

  • Levitä AVST tai C-Quence Eye Gel aamuin illoin.
  • Käytä Focus Frown Serumia tehokuureina.
  • Levitä Environ A-vitamiini- tai peptidivoidetta paitsi koko kasvoille myös silmänympäryksille,
  • Neulaa silmänympärysihoa säännöllisesti Focus-CIT-neulauslaitteella.

VINKKI: Silmät turvoksissa?

Kasta vanulaput kylmään vihreään teehen, paina silmille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.

 

silmäsetti

Oma silmienhoitosettini näyttää juuri tältä. Jollakin Environin kehittäjän Des Fernandesin luennolla kuulin, että kaikkia Environ-hoitoaineita (naamioita lukuunottamatta) voi laittaa myös silmänympärysiholle. Niinpä olen toiminut näin jo vuosia. Kun viime keväänä kehitin atopian, myös silmänympärykseni olivat ihan kamalat: ne hilseilivät, olivat ryppyiset ja turvoksissa. Minulla oli koko ajan silmäpussit, enkä tavallisesti ole silmäpussi-ihminen. Nyt
silmänympärykseni ovat taas kunnossa. Itse asiassa paremmat kuin koskaan (tutkin juuri äsken suurentavalla peilillä). En tiedä, mikä on ollut se avaintekijä, mutta uusia komponentteja ihonhoidossani ovat Avance-peptidivoide, jota siis taputtelen varovaisesti myös silmien ympärille, sekä Focus Frown Serum, jota muutaman kuukauden olen käyttänyt säännöllisesti. Ihoni näyttää nyt nuoremmalta kuin 20 vuotta sitten (objektiivisen valokuvavertailun perusteella)!

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

C-Quence Eye Gel.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

 

LUE

patkapaasto-netti

 

 

 

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mainokset