antioksidantti

antioksidanttiantioksidantti

 

 

Onko sinulla rosacea, atopiaa tai muuten herkkä iho?

Intensive-sarjan Antioxidant Gel sisältää suuret pitoisuudet C- ja E-vitamiinia sekä beetakaroteenia. Australian teepuuöljy toimii antiseptina ja hillitsee kutinaa.

Käytä ”ensiapuna” paikallisesti ja jatka hoitoa AVST-voiteella. Olen ihan koukussa tähän geeliin, olen käyttänyt ”paikallisesti” koko kasvoihini joka yö viimeisten kuukausien aikana. Ihoni ilmeisesti pitää tästä ”ensiavusta”!
Antioxidant Gel: Tahraamaton geeli, jossa on sekoitus antioksidantteja: C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia (luonnon A-vitamiinia) ja B5-provitamiinia. Sisältää teepuuöljyä antiseptinä. Suositellaan henkilöille, joiden iho on liian herkkä muille A-vitamiinimuodoille. Auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

Antioxidant Gel.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

 

 

LUE

ajatuksiani ihonhoidosta, antioksidanteista ja Environista Iltalehden blogistani.

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mainokset