Kämmenselkien rypistyminen ja pigmenttiläiskät aiheutuvat UV-säteilystä.

Tehohoitoa niille ovat AVST Hydrating Lotion ja AVST Body Oil aamuin illoin.

Ihon pigmenttimuutokset ovat ensimmäisiä näkyviä aurinkovaurioita, joiden hoitaminen on haastavaa.

Omiin käsiini on ilmestynyt kaksi vitiligo- eli valkopälviläiskää, ja ohimossa hiusrajassani on kosmetologin mukaan pigmenttiläiskä. Käsienhoitoprojektini on vähän vaiheessa: toistaiseksi en ole tehnyt muuta kuin hieronut kaikki ylimääräiset hoitoaineet kämmenselkiin ja käyttänyt Environ Enhanced Body Oilia. Käsissäni ovat kuitenkin ne kehossani kaikkein selvimmin näkyvät ikääntymisen merkit, joten uuden vuoden päätökseni on täsmähoitaa niitä!

Ohje 1: Suojaa ihosi päivittäin suurilla A-vitamiini- ja antioksidanttipitoisuuksilla, kohtuullisella aurinkosuojalla ja/tai mineraalimeikillä.

Ohje 2: Hoida jo syntyneitä läiskiä Clarifying Lotion -kasvovedellä ja suurilla A- ja C-vitamiinipitoisuuksilla aamuin illoin.

Clarifying Lotion – kirkastava kasvovesi pigmenttiläiskien hoitoon: Levitä sormenpäillä pigmenttiläiskille aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Anna kuivua, levitä C-Boost läiskille ja AVST-voide koko kasvoille. Muista suojata iho päivittäin esimerkiksi mineraalimeikillä.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

Clarifying Lotion.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

 

LUE

villiinny-kansi-pieni

 

 

 

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mainokset