Ihonhoidon A-vitamiinilla pitää edetä portaittain, eräänlaisena siedätyshoitona. Oikein herkkäihoinen voi aloittaa Antioxidant Gelillä, muut voivat aloittaa AVST1:llä ja edetä AVST5:een.

Meille, jotka olemme käyttäneet Environia pitkään, tulee vääjäämättä eteen kysymys: mitä AVST 5:n jälkeen?

A-vitamiiniportaat tästä ylöspäin jatkuvat Intensive-sarjan Retinoleilla 1-3 (retinoli on yksi A-vitamiinin ilmenemismuoto). Koska retinolin säilyvyysaika valmistuksesta on lyhyt, tuotteilla on vain muutaman kuukauden varastoaika. Käytä vain öisin 6-8 viikon kuluessa avaamisesta.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

AVST 1.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

LUE

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mainokset