Reagoidakseen ympäristöönsä tai säädelläkseen toimintojaan solut käyttävät useita viestintäpolkuja, jotka kuljettavat informaation solun pinnalta solun sisäiseen toimintajärjestelmään. Peptidi (proteiinia pienempi aminohappoketju) voi kiinnittyä siihen sopivaan solupintareseptoriin välittääkseen tietoa solun sisälle käyttäen erilaisia signaalipolkuja.

Se toimii kuin avain ja avaimenreikä . Tämän vuoksi peptidin rakenne on tärkeä. Eri peptidit voivat käynnistää erilaisia signaaleja.

Ionzyme ® C-Quence Eye Gel oli ensimmäinen Environ- tuote, joka yhdisti A-vitamiinin ja peptidit. Sen jälkeen peptidejä on käytetty muissakin tuotteissa.

Avance DFP 312 on viimeisin innovaatio tähän sarjaan.

  • Ainutlaatuinen kolmen peptidiyhdisteen voide, joka auttaa korjaamaan ja ylläpitämään ihon rakennetta. Käytä aamuin illoin A-vitamiinivoiteesi alla.
  • Tukee ihon korjausprosessia ja tehostaa kollageeni-, elastiini- ja glykosaminoglykaanien tuotantoa.
  • Suojaa kollageenia rappeutumiselta
  • Sopii kaikille ihotyypeille ihon korjaamiseen ja nuorekkaan ihon ylläpitoon, myös Environ-hoidon aloittaville.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

Avance dfp.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

 

LUE

Vegeprotausta: Paputahna a’la Varpu

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemassasi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mainokset