Uusi ihon ikääntymistä uhmaava Environ-hoito

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä uhmakkaammaksi käyn! Uhmaan kauneusihanteita, luutuneita käsityksiä ja kaikenlaisia rajoituksia…

Tässä meidän uhmaikäisten hoidossa imeytetään hoitolassa peptidiseerumia ja vitamiineja. Hoitoa jatketaan kotona Avancella ja A-vitamiinivoiteella.

Vielä enemmän vitamiineja ja peptidejä kontrolloimaan ihon ikääntymistä

Environ on kehittänyt ainutlaatuisen siedätysohjelman C-Quence 1-4 -seerumeilla madaltamaan ryppyjä ja tasoittamaan ihon väriä. Seerumit tilataan asiakkaalle henkilökohtaisesti.

 

TÄMÄN PÄIVÄN ARVONTAPALKINTO ON

C-Quence 1.

Kaikki päivän aikana linkkiä levittäneet ja tämän kirjoituksen kommenttiosioon blogiini ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan.

HUOM! Koska kuulin, että muutamilla on vaikeuksia saada kommentteja läpi, muutan kilpailun sääntöjä. VOIT OSALLISTUA ARVONTAAN MYÖS KOMMENTOIMALLA FACEBOOOKISSA minun sivullani kyseisen linkin kommenttiketjuun!

 

 

LUE

Hortoilua Kalaharissa

Varpu-hortoilee-Kalaharissa

 

 

 

________________________________________

24 ihonhoitoluukkua 2015
Levitä linkkiä valitsemasssi sosiaalisessa mediassa ja ilmoittaudu kommenttiosioon, niin olet mukana arvonnassa. Tuotteet lähetetään voittajille joulun jälkeen.

Blogiyhteistyö: EnvironSkinCareFi

Environia myyvät vain koulutetut ihonhoidon ammattilaiset. Nettikaupoissa myytävät ”Environ”-tuotteet ovat heikkolaatuisia väärennöksiä (mikäli tähän blogiini ilmaantuu WordPressin ”Environ”-mainoksia, kyse on juuri noista väärennöksistä. En pysty estämään mainoksia, koska käytän ilmaissoftaa).

Jälleenmyyjät löytyvät täältä.

 

Mainokset